1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALDIĞI ARABAYI GALERİYE SATTI
ÇALDIĞI ARABAYI GALERİYE SATTI

ÇALDIĞI ARABAYI GALERİYE SATTI

Çaldığı arabayı galeriye sattı

A+A-

Nadire BAHADİ

Mağusa’da 13 Mayıs 2016 tarihinde Kemal Çiftçioğlu’na ait DJ 482 plakalı aracı evinin kapısının önünden çalarak Demirhan’da 1000 TL karşılığında bir galeriye satan Yusuf Ayter tutuklandı. Hırsızlık, kasti hasar ve sahtekarlıkla temini suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan Ayter, tutuklu yargılanmak üzere Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Kilitsiz aracı aldı kaçtı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Karagil, zanlı Yusuf Ayter’in 13 Mayıs 2016 tarihinde Saffet Bayram Sokak’ta park halinde bulunan Kemal Çiftçioğlu’na ait DJ 482 plakalı aracı izinsiz olarak aldıktan sonra aracın plakasını kırarak hasara uğrattığını açıkladı.  Zanlının aracın torpido gözünde bulunan Çiftçioğlu’na ait sürüş ehliyeti ile bir adet kartını da çaldığını ifade eden Karagil, Ayter’in DJ 482 plakalı aracı Demirhan’da faaliyet gösteren bir galeriye satarak sahtekarlıkla bin TL nakit parayı temin ettiğini açıkladı. Zanlının önceki gün tespit edilip tutuklandığını ifade eden Karagil, suçla ilgili yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ancak zanlının benzeri pek çok sabıkası bulunması nedeni ile zanlının yargı sürecini cezaevinde beklemesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, pek çok kez aynı suçları işlemesi nedeni ile tutuklanan zanlı Yusuf Ayter’in tuklu yargılanmasına karar verdi. Yargıç Hacımulla zanlı Ayter’in 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.