1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALDIĞI ARAÇLA İKİ KEZ KAZA YAPTI!
ÇALDIĞI ARAÇLA İKİ KEZ KAZA YAPTI!

ÇALDIĞI ARAÇLA İKİ KEZ KAZA YAPTI!

Önce çaldı sonra kaza yaptı!

A+A-

Dün sabahın erken saatlerinde Zimbabve uyruklu Eugene Mandityira sürdüğü JG 284 plakalı araç ile Gönyeli’de kaza yaptı.

Bahadır Ayna

Kazanın ardından Mandityira’nın alkollü olduğu aynı araçla akşam saatlerinde Girne’de kaza yaptığı ve aracı çaldığı ortaya çıktı. Eugene Mandityira kazadan yara almazken geceyi Merkez Karakolu Hücreleri’nde geçirdi. Dün sabah çıkarıldığı mahkemeden sonra 1 aylığına Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

4 takla attı

Kaza dün sabah saat 03.00 sıralarında Gönyeli Asil Sokak üzerinde meydana geldi. Zimbabve uyruklu Eugene Mandityira sürdüğü JG 284 plakalı araç ile 136 miligram içki tesiri altında seyrederken yolun solunda bulunan sağa meyilli viraja geldiğinde aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucun direksiyon hakimiyetini kaybetti, yoldan dışarı çıktı. Yoldan dışarı çıkan araç hendeğe çarptı, 4 takla attıktan sonra sağ yanı üzerinde durdu. Kaza sonrası Eugene Mandityira araçtan yara almadan çıktı. Ancak araçta 40 bin TL’lik hasar meydana geldi.

Araç çalıntı çıktı

Öğrenilen bilgiye göre Zimbabve uyruklu Eugene Mandityira’nın sürdüğü JG 284 plakalı araç Mandityira’nın çalıştığı tamirhaneye bırakıldı. Mandityira, aracı akşam saatlerinde çalarak Girne’ye gitti ve kaza yaptı. Olayın şoku ile Lefkoşa’ya döndü anacak yine kaza yaptı. Eugene Mandityira kazadan sonra tutuklandı. Dün sabah çıkarıldığı mahkemeden sonra ise 1 aylığına Merkezi Cezaevi’ne gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.