1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALDIĞI TELEFONU KOVAYA ATTI
ÇALDIĞI TELEFONU KOVAYA ATTI

ÇALDIĞI TELEFONU KOVAYA ATTI

Çaldığı telefonu kovaya attı

A+A-

Nadire BAHADİ

Mağusa’da önceki gün Abdullahi Abdulsalam Mohammad, Nadire Nalbant’a ait eve girerek 150 Euro nakit para ile cep telefonu çaldığı gerekçesi ile tutuklandı. “Ev açma” ve “Sirkat” suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Mohammad soruşturma nedeni ile mahkeme emri gereği 2 gün poliste tutuklu kalacak.

Çaldığı telefonu kovaya attı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Abdullahi Abdulsalam Mohammad’in 3 Haziran tarihinde Mağusa’da Anıt Sokakta ikamet eden Nadire Nalbant’ın evine girerek 150 Euro nakit para ile 1 adet cep telefonunu çaldığını açıkladı. Zanlı Mohammad’in ayni gün tespit edilerek tutuklandığını belirten Çangaroğlu, çalınan paranın zanlının tasarrufunda, cep telefonunun ise içi su dolu kovada bulunduğunu kaydetti. Yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirten Çangaroğlu, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacak

Kıdemli Yargıç Banu Soyer, zanlı Abdullahi Abdulsalam Mohammad’in soruşturmanın selameti açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.