1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'ÇALDIĞIM HER ŞEYİ POLİSE VERDİM!'
'ÇALDIĞIM HER ŞEYİ POLİSE VERDİM!'

'ÇALDIĞIM HER ŞEYİ POLİSE VERDİM!'

Çektar'ın da başını yaktı!

A+A-

Kuzey Kıbrıs’a turist vizesi ile giriş yaptıktan kısa bir süre sonra Lefkoşa ve Girne’de birçok evden hırsızlık yaptığı iddia edilen İsmail Beyaz ile çalıntı eşyaları evinde sakladığı ileri sürülen Çektar Güzel ek süre talebi ile dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı Beyaz duruşmada mağdur olduğunu öne sürdü.

Zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı İsmail Beyaz’ın 21-24 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa, Girne ve Lapta’ da toplam 10 eve girerek altın takılar ve dizüstü bilgisayarı çaldığını,24 Mayıs tarihinde ise Lapta’da şüpheli görülerek polise celp edildiğini ve üzerinde çalıntı eşya bulunarak suçüstü yakalandığını söyledi. 

Sakladığı yeri itiraf etti..

Polis, gözaltına alınan zanlının ifade verdiğini ve çaldığı eşyaları Çektar Güzel’in evinde sakladığını itiraf ettiğini aktardı. Zanlı Güzel’in de gözaltına alındığını, evinde yapılan aramada çalınan eşyaların bir kısmının bulunduğunu kaydeden polis, Güzel’in ifadesinde çalıntı saati evde sakladığını, altınları ise korktuğu için evin yanındaki boş araziye sakladığını itiraf ettiğini aktardı. Polis, boş arazide yapılan aramada altın takıların bulunduğunu aktardı. 

Kurbağacık henüz bulunamadı

Zanlıların mahkeme emri ile 3 gündür tutuklu olduğunu kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlının evleri açmakta kullandığı tornavida ve kurbağacık aletinin henüz bulunamadığını belirterek 8 gün ek süre istedi.

“Çaldığım her şeyi polise verdim…”

Mahkeme zanlılar hakkında 8 gün ek tutukluluk emri verirken söz hakkı verilen zanlı Beyaz, “10’na yakın eve girdim. Çaldığım tüm şeyler polise verildi. Zaten girdiğim evlerde çok fazla bir şey yoktu. Tornavida ve kurbağacık aldığım yeri de polise söyledim. Çektar’ın bir suçu yok. Çok pişmanın ve mağdurum” şeklinde savunma yaptı.

Bu arada zanlı Beyaz’ın 21 Mayıs tarihinde ülkeye giriş yaptığı ve ayağının tozu ile suç işlemeye başladığı öğrenildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.