1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ÇALIMBAY’A GÖRE DERBİDE FAVORİ BEŞİKTAŞ
ÇALIMBAY’A GÖRE DERBİDE FAVORİ BEŞİKTAŞ

ÇALIMBAY’A GÖRE DERBİDE FAVORİ BEŞİKTAŞ

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde favori Beşiktaş çünkü;

A+A-

Son olarak Rizespor'u çalıştıran Beşiktaş'ın efsane ismi Rıza Çalımbay, derbide siyah-beyazlı takımı avantajlı gördüğünü açıkladı

Derbilerin atmosferini hem oyuncu hem de teknik adam olarak bir çok kez yaşayan Rıza Çalımbay, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, NTV Spor’da katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın puan kaybetmemesi gerektiğini söyleyerek, “Beşiktaş’ın elinde sadece lig var. Bu nedenle puan kaybına tahammülü yok. En az 1 puan alması gerek. Beşiktaş’ı son günlerde düşüş yaşayan Galatasaray karşısında avantajlı olarak görüyorum.” dedi.

“DANY İYİ BİR TRANSFER”
Beşiktaş’ın defansta sıkıntı yaşadığını söyleyen deneyimli teknik adam, “Beşiktaş’ın savunmasına baktığımız zaman sürekli değişmiş. Dany hamlesi iyi bir transfer. Galatasaray’dan gelmiş. Türkiye’yi iyi biliyor. Dany kişilik olarak da iyi bir insan. İlerleyen zamanlarda başarılı olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“MANCİNİ DEFANS SORUNUNU ÇÖZEMEDİ”
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin alışma dönemi yaşadığını, defansta da hala sorunlar yaşadığını belirten Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı: “Beşiktaş’taki sıkıntının aynısı Galatasaray’da da var. Defans bloğu sürekli değişti. Bundan birçok kulvarda mücadele etmeninde etkileri oldu. Devre arasında Galatasaray’da kadro çok değişti. Fatih Terim döneminde kadro ve sistem belliydi. Mancini geldi ve doğal olarak alışma süreci yaşadı. Mancini hala defansta sorunlar yaşıyor. Kafasında bu sorunu çözmüş gibi görünmüyor.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.