1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALINAN ARACI BULUNUNCA ÖNCE SEVİNDİ SONRA ŞOK OLDU!
ÇALINAN ARACI BULUNUNCA ÖNCE SEVİNDİ SONRA ŞOK OLDU!

ÇALINAN ARACI BULUNUNCA ÖNCE SEVİNDİ SONRA ŞOK OLDU!

Aracını çalan ve kaza yapan adam...

A+A-

Pınar Gökmen, aracını çalan ve kaza yapan adama çok öfkeli

Gazimağusa’da gece evinin önüne park ettiği EH 656 plakalı  aracını sabah uyandığında bulamayan Pınar Gökmen isimli genç kadın büyük şok yaşadı. Yaşadığı şoku üzerinden attıktan sonra hemen polisi arayan ve durumu bildiren Pınar Gökmen’in aracı önceki gün gece bulundu. Haberi alınca büyük sevinç yaşayan Pınar Gökmen, aracının yanına gittiğinde ikinci kez şok oldu.  

Hırsız, EH 656 plakalı araba ile kaza yaptıktan ve büyük maddi hasar oluştuktan sonra aracı bırakıp kaçmış. Yaşadıklarına isyan eden Gökmen, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında yaptığı açıklamada evinin önünden çalınan aracının  kaza yapmış olarak ve hurdaya dönüşmüş bir şekilde bulunduğunu söyledi.

Aracı çalanın kimliği belli…

Aracı çalanın asker kaçağı ve ehliyetsiz biri olduğunu belirten Gökmen, çalan şahsın askere geri gönderildiğini ve kendisine aracını koruyamadığı için ceza kesileceğini söyledi. KKTC yasalarında araba çalma diye bir yasanın olmadığını hayretler içinde öğrendiğini söyleyen Gökmen, arabasız kaldığını ve 15 bin TL zararda olduğunu ifade ederek “adalet bu mu” diye sordu.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.