1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALINAN ÇEKLERİN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA!
ÇALINAN ÇEKLERİN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA!

ÇALINAN ÇEKLERİN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA!

ÇALINAN ÇEKLERİN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA!

A+A-

Mağusa’da Cengiz Kır isimli kişiden Mustafa Hadımcı adına düzenlenmiş imzalı ancak boş olarak aldığını iddia ettiği çekleri sahteleyerek Özay Hayat’tan ATV motor alınması konusunda Mustafa Hadımcı'dan açıklama geldi.

Bugün basına yansıyan olayda, Mağusa’da Cengiz Kır isimli kişiden Mustafa Hadımcı adına düzenlenmiş imzalı ancak boş olarak aldığını iddia ettiği çekleri sahteleyerek Özay Hayat’tan ATV motor alan Hüseyin Erin tutuklanmıştı. Olayla ilgili olarak mağduriyet yaşayan Mustafa Hadımcı gazetemizle bağlantıya geçerek, bazı açıklamalarda bulundu:

Limasol Türk Bankası'na ait dolar bazlı çekinin çalındığını dile getiren Mustafa Hadımcı, çeklerin sahte imzalarla piyasaya sürüldüğünü ve söz konusu çeklerin hiç bir karşılığı bulunmadığına dikkat çekti.

Tanınan ve güvenilen bir birey olduğundan dolayı söz konusu çeklerin herkes tarafından kabul gördüğünü söyleyen Mustafa Hadımcı, polis tarafından yürütülen soruşturma neticesinde verdiği ifadede söz konusu çeklerin çalınmış olduğunu ve bu çekler üzerinde bir sorumluluğu olmadığını aktardı. Bu çeklerin hiç bir karşılığı olmadığını hatırlatan Hadımcı, söz konusu çeklerin birilerinin eline ulaşması durumunda polise bildirilmesi ricasında bulundu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.