1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALIŞMA BAKANI GÜRPINAR SODAY YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
ÇALIŞMA BAKANI GÜRPINAR SODAY YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

ÇALIŞMA BAKANI GÜRPINAR SODAY YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( SODAY) yetkililerini kabul etti.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar,  KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( SODAY)  yetkililerini kabul etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kabulde konuşan SODAY Başkanı Ahmet Yöntem; SODAY’ın yardıma muhtaç ve yoksulluk sınırı altında yaşam süren kişilere el uzatmak amacıyla kurulduğunu ve muhtaç kişilere yardım ettiğini söyledi.

Sosyal Hizmetler Dairesi’nin çalışmalarındaki amaçlar ile SODAY’ın kurulmasındaki amaçların hemen hemen aynı olduğunu ileri süren Yöntem; iki kurum arasında sağlanacak işbirliğinin önemini vurguladı.
Derneğin çalışmaları hakkında  Bakan Gürpınar’a bilgi veren  Yöntem,  12-18 Aralık  Yoksullarla Dayanışma Haftası dolayısıyla derneğin düzenleyeceği etkinlikleri de aktardı.

GÜRPINAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar  ise, derneğin kuruluşunun toplumda dayanışma bilincinin yerleşmesi açısından önemli bir girişim olduğunu söyledi.

Devletin yanında sivil toplum örgütlerinin de devreye girmesiyle toplumsal dayanışma   ve yardımlaşma bilincinin  daha da gelişeceğine dikkat çeken Gürpınar, her türlü etkinliğe ve çalışmalara imkanlar çerçevesinde katkı koymaya çalışacaklarını ifade etti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.