1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALIŞMA İZNİ İPTAL EDİLDİ!
ÇALIŞMA İZNİ İPTAL EDİLDİ!

ÇALIŞMA İZNİ İPTAL EDİLDİ!

Ziraat ve tasarruftan yargılanacak!

A+A-

Mahkeme Hisarköy’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan Hüseyin Gün’ün tutuklu yargılanmasına karar verdi

 Devrim DEMİR

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri alınan bir ihbar üzerine Leyla Sokak, No: 36 Hisarköy-Girne’de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda ele geçirdiği 90 gram Hint keneviri ve 5 kök Hint keneviri bitkisi ile ilgili gözaltına aldığı Hüseyin Gün aleyhindeki soruşturmasını tamamladı.

Aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolan zanlı, dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının yakalandıktan sonra çalışma izninin iptal edildiğini, ülkede turist statüsünde bulunduğunu belirterek yargılanıncaya kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Çalışma izni iptal edildi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, zanlı Hüseyin Gün’ün Hisarköy-Girne adresinde gerçekleşen aramada 90 gram Hint keneviri ve 5 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirdiklerini anlattı.

Polis memuru Ahmet Bayram, zanlı Gün’ün aleyhinde kanunsuz uyuşturucu madde Hint keneviri “Ziraat” ve “Tasarruf” suçlarından başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Bayram, zanlının yakalandıktan sonra çalışma izninin iptal edildiğini belirterek, yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.