1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALIŞMALAR DURDU!
ÇALIŞMALAR DURDU!

ÇALIŞMALAR DURDU!

Aytekin'in ölmesini beklediler;

A+A-

Aytekin’in ölmesini beklediler

Çatalköy’de bir işçinin feci şekilde ölmesinin ardından, yolda güvenlik önlemi alındı.

Çatalköy’de Bahset Aytekin isimli bir işçinin feci şekilde ölmesinin ardından, yolda güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.

Çalışma Dairesinin başlatmış olduğu soruşturma devam ederken, alkolü sürücünün kurbanı olan Bahset Aytekin’in çalıştığı yerdeki tüm çukurlar kapatıldı.

Vatandaş tepkili, “İlle biri ölmeli mi?”

Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Biri ölmeden tedbir alınmaz” kuralının burada da işlediğini söyledi.

Adanın her tarafında, işçilerin iş güvenliğinden yoksun çalıştırıldığını savunan vatandaşlar, gerekli tedbirlerin zamanında alınması halinde, Bahset Aytekin’in bugün hayatta olacağını, çocuklarının çaresiz kalmayacağını hatırlattı.

Kuzey Kıbrıs’ta, “Biri ölmezse tedbir alınmaz” kuralının her zaman geçerli olduğunu da savunan vatandaşlar, “Bu çağda, bu çağdışı koşulları hak etmiyoruz. Olan da gariban işçi ve işçi çocuklarına oluyor” dedi.

Çalışmalar durdu

Türkiye’den gelecek olan su için Çatalköy’de altyapı çalışması devam eden yol kenarında el feneri ile trafik hunisi yerleştirmeye çalışan 39 yaşındaki Bahset Aytekin 20 Temmuz tarihinde saat 03.00 sıralarında,  araç çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

4 çocuk babası olduğu öğrenilen Bahset Aytekin KKTC’ye çalışmak için gelmişti. Alkolü olduğu tespit edilen araç sürücüsü 32 yaşındaki Şefik Çorbacıoğlu, Bahset Aytekin’i olay yerinde bırakarak kaçtı. Ayetkin’in canını yitirdiği yerde ise çalışmalar durdu.

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.