1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ÇALIŞTIĞI YERİN KASASINI SOYDU...
ÇALIŞTIĞI YERİN KASASINI SOYDU...

ÇALIŞTIĞI YERİN KASASINI SOYDU...

Girne’de kasiyer olarak çalıştığı marketin paralarını cebine attığı iddia edilen Şeyda Sırdaş, polis tarafından tutuklandı

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren bir markette kasiyer olarak çalışan Şeyda Sırdaş isimli kadın, Ağustos ayı içerisinde marketten 2 bin TL sirkat etmekle suçlandı. Önceki gün market yetkilileri tarafından “suçüstü tespit edildiği iddia edilen ve ardından polis tarafından tutuklanan Sırdaş, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında tahkikat amaçlı üç gün tutukluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Melek Esendağlı’nın huzurundaki davada, iddia makamı adına mahkemede hazır bulunan Savcı Emine Tayfunsel, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Polis memuru Özmüezzin, zanlı Şeyda Sırdaş’ın “müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu kaydetti. Zanlı Şeyda’nın bir gönüllü ifade vererek ağustos ayı içerisinde, 9 kez, kasadan 2 bin TL’ye yakın para sirkat ettiğini kabul etiğini kaydeden Özmüezzin, zanlının suç ortaklarının olmasından şüphelendiklerini kaydetti.

Soruşturmanın devam ettiğine dikkat çeken Özmüezzin, bu aşamada, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatı Evrim Eminağa, 3 günlük süreye itiraz etmezken, müvekkilinin, kapalı ve basık ortamda sağlık problemi yaşadığını ve bir doktor kontrolünden geçmesi talebini mahkemeye beyan eti.

Tahkikat memurunun şahadetini dikkate alan Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı, meselenin ciddiyetine dikkat çekti ve zanlının ilk nazarda suçla bağlantısı olduğuna bulgu yaptı. Kıdemli Yargıç Esendağlı, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına ve doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.