1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALMADIM...HATIR İÇİN ALDIM!
ÇALMADIM...HATIR İÇİN ALDIM!

ÇALMADIM...HATIR İÇİN ALDIM!

ÇALMADIM...HATIR İÇİN ALDIM!

A+A-
Ümit Gökkaya isimli şahıs, bundan tam 7 ay önce kendisine tahsil etmesi için  verilen 15 bin TL değerindeki çeki finans şirketinde bozdurup sırra kadem basmıştı.
 
Çek sahibinin şikayeti üzerine polis tarafından her yerde aranan Ümit Gökkaya önceki gün tespit edilerek tutuklandı. Hakkında emanetçi tarafından hırsızlık suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının 2 Şubat 2014 tarihinde Fadıl Karadayı’dan tahsil etmek üzere aldığı 15 bin TL değerindeki çeki bir finans şirketinde 14 bin 250 TL’ye bozdurup aldığı parayı iade etmeyip çaldığı öne sürüldü. 
 
Çalmadım, ‘Hatır’ çeki aldım...
 
Olayla ilgili şikâyetin 7 Nisan 2014 tarihinde polise bildirildiğini ve zanlının o tarihten beridir aranan şahıs ilan edildiğini ifade eden polis, zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, KKTC vatandaşı olduğunu kaydeden polis davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme yurt dışına çıkışının yasaklanması ve bir kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verirken, söz hakkı alan zanlı hatır çeki aldığını, çalmadığını ancak zamanında borcunu ödeyemediği için şikâyet edildiğini öne sürdü.
 
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.