1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN ÇIKTI!
ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN ÇIKTI!

ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN ÇIKTI!

Kayıp çocuk çamaşır makinesinden çıktı

A+A-

Ukrayna'da evde kız kardeşiyle saklambaç oynayan 7 yaşındaki erkek çocuk ailesine yaşattığı büyük korkunun ardından çamaşır makinesinin içinde bulundu. Ancak makineye sıkışan çocuğu kurtarmak hiç kolay olmadı. Aile büyük bir tehlike atlattı. Çocuğun içeride nefessiz kalması ve kimsenin orada olduğunu düşünmemesi durumunda korkunç bir olay yaşanabilirdi.

r1-003.jpeg

Ukrayna Kharkov'da küçük kız kardeşiyle evde oynayan çocuk kenisine saklanmak için harika bir yer bulduğunu düşündü. Çamaşır makinesinin içine girdi. Ancak bir süre sonra beklemekten sıkılınca çıkmaya çalıştı. Ne yazık ki sıkışıp kalmıştı. Ailesi ise bir süredir onu arıyordu.

Çamaşır makinesindne çığlıklar atan çocuk ailesine sesini duyurmayı başardı. Ancak ailesi  onu makineden çıkaramadı. Devreye itfaiye girdi. Sonunda ayçiçek yağının yardımıyla uzun bir uğraş sonucu çocuk makinenin içinden çıkarıldı.

r2-002.jpeg

Bir kayıp çocuk olayı daha bu kez Rusya'da yaşandı. Dört yaşındaki erkek çocuk Oyun oynarken ortadan kayboldu. 10 saat boyunca polis ve aile her yerde çocuğu aradı.

Sonunda iki büyük beton parçasını arasına sıkışmış halde kanlar içinde bulundu. Polis tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan çocuğun  olduğu yerde farkedilmesi imkansız gibiydi.

r3-001.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.