1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. CAMBRİGE’İ BIRAKIP BAKIN NE YAPTI!
CAMBRİGE’İ BIRAKIP BAKIN NE YAPTI!

CAMBRİGE’İ BIRAKIP BAKIN NE YAPTI!

CAMBRİGE’İ BIRAKIP BAKIN NE YAPTI!

A+A-

İngiltere’de yaşayan Nabilah Phillips adlı kadın dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi’ndeki akademik kariyerine son vererek, Müslüman bir adamın ikinci eşi oldu.

Nabilah Phillips adlı Malezya asıllı kadın Cambridge Üniversitesi’nde doktora derecesinde mühendislik eğitimi alırken kimse onun çok eşli bir evlilik gerçekleştireceğini tahmin etmiyordu. 

Ancak, 35 yaşındaki kadın herkesi şaşırtarak okulu bıraktı ve daha sonra bir evlilik daha yapan 32 yaşındaki işadamı Hasan Phillips’in ikinci eşi oldu.

Londra’nın kuzeyinde yaşayan Nabilah Phillips, İngiltere’de bu tarz evlilikler yasal olmadığı için bir erkeğin dört kadınla evlenebildiği İslam Hukuku’na göre evlendi. Evlendikten sonra hayatında birçok şeyi değiştiren kadın, akademik kariyerine son verirken aynı zamanda türban takmaya da başladı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, TV programında açıklama yapan Nabilah Phillips “Daha önce bir kere evlendim ve boşandım, artık evlilikten ne istediğimi biliyorum. Bu yüzden halihazırda koca olmayı bilen, daha önce evlenmiş ya da şuan evli olan birini arıyordum. Böyle çoklu bir birlikteliğin içinde olduğum için çok mutluyum, biz asla bu evliliğe zorlanmış aptal insanlar değiliz” ifadelerini kullandı.

Üç farklı eşe sahip olan işadamı koca Hasan Phillips ise bütün eşlerinin Londra’da farklı evlerde yaşadığını ve her evde üç gün kaldığını, daha sonra diğer eşinin yanına gittiğini söyledi.

doktor4-640x360.jpg

ntvmsnbc

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.