1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. ÇAMLIBEL'E MÜJDE!
ÇAMLIBEL'E MÜJDE!

ÇAMLIBEL'E MÜJDE!

ÇAMLIBEL'E MÜJDE!

A+A-

“ÖNEMLİ BİR İHTİYACA CEVAP VERECEK”

GÜLLÜELLİ: “HAFTANIN BEŞ GÜNÜ DOKTOR BULUNACAK”

ENVERGİL: “ÇAMLIBEL GERÇEK ANLAMDA BİR BUCAK OLACAK”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, cuma günü açılışı yapılacak Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Girne Kaymakamlığı Çamlıbel Bucak Merkez Ofisi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre ziyarette Sağlık Bakanı Müsteşarı Ömer Gür, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli, Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert ve Girne Kaymakamı Mehmet Envergil de hazır bulundu.

GÜLLE: “ÖNEMLİ BİR İHTİYACA YANIT VERECEK”

Bakan Gülle yaptığı açıklamada, vatandaş, devlet, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütü işbirliğinin bir örneği olan Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Kaymakamlık Bucak Merkezi’nin bölgenin önemli bir ihtiyacına yanıt vereceğini vurguladı.

Çalışmaları yerinde değerlendirdiklerini belirten Gülle, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından cuma günü saat 11.00’de yapılacak açılışa herkesi davet etti.

Gülle, gerçekleştirilen yatırımın Çamlıbel ve bölgesinin gelişiminin önünü açacağına inandığını kaydetti.

Hebo Yapı firması tarafından hiçbir maddi karşılık beklemeden inşa edilen ve topluma kazandırılan binaya ‘Cemal Hekim Sağlık ve Kaymakamlık Hizmet Binası’ adı verildiğini belirten Gülle, hizmet binasında hem sağlık, hem de kaymakamlık hizmetlerinin verileceğini anlattı. Gülle, Hebo Yapı’ya teşekkür etti.

GÜR: “40 YILDAN BERİ İLK ”

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür de, geniş bir coğrafyaya sahip Çamlıbel bucağının bugüne kadar hep göz ardı edildiğini, hükümetin 40 yıldan bu yana ilk kez bucağa büyük ve önemli bir yatırım yaptığını kaydetti.

GÜLLÜELLİ: “HAFTANIN BEŞ GÜNÜ DOKTOR BULUNACAK”

Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli de, Çamlıbel Sağlık Merkezi’nde haftanın beş günü doktor hizmeti verileceğini, 112 Acil Ambulans İstasyonu’nun 7 gün 24 saat hizmette olacağını belirterek, bunun bölgeye büyük bir katkısı olacağına ifade etti.

ENVERGİL: “ÇAMLIBEL GERÇEK ANLAMDA BİR BUCAK OLACAK”

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil de, projenin Çamlıbel’in gerçek anlamda bucak olmasının anahtarı olduğunu belirterek, kaymakamlık hizmetlerinin köye gelmesinin önemine vurgu yaptı.

Envergil, binanın bölgenin yaşam kalitesinin yükselmesine katkı koyacağına inanç belirterek, bölgeye daha güzel hizmetlerin gelmesinde bunun bir başlangıç olduğunu ifade etti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.