1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ÇAMURDA MÜCADELE NEFES KESTİ
ÇAMURDA MÜCADELE NEFES KESTİ

ÇAMURDA MÜCADELE NEFES KESTİ

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği sezonun 5’inci ve son yarışı dün tamamlandı;

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği KKTC 2014 Off Road Şampiyonası, Arpalıklı Ltd. sponsorluğunda yapılan sezonun beşinci yarışı ile tamamlandı.

Kıyal Tahir, Alpet, Baştaşlar İnşaat, Arpalıklı Ltd. ve Pirelli Veli Kardeşler’in destekleriyle gerçekleşen sezonun son ve 2 katsayı üzerinden puan veren yarışı, dün Dikmen – Boğaz yolu Arpalıklı Ltd. Tesisleri’nde hazırlanan parkurda yapıldı. 2000cc altı ve üzeri olmak üzere iki kategoriden yapılan yarışta 18 yarışmacı mücadele etti.

race.jpg

2000cc altında Şah ikilisi şampiyon
2000cc altı kategoride şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Hüda Hüdan – Hasan Reyhan ikilisi 6:55,581 ile kategorilerinde birinci olmayı başardılar fakat şampiyonada lider durumda bulunan Mustafa Şah B. – Halil Şah ikilisi 6:58,725’lik dereceleri ile yarışta ikinci olarak şampiyon olmayı başardılar. Bu kategoride üçüncü olmayı başaran ekip Ramadan Kıral – Gökhan Onurlu olurken şampiyonluk mücadelesi veren Orhun Mevlit – Görkem Uğurlu ikilisi takla atarak finiş göremediler.

2000cc üstü Bedel - Güney ikilisinin

2000cc üzeri kategoride ise 6:43,228 ile en iyi dereceyi elde eden Niyazi Bedel – Hasan Güney ikilisi geride kalan 5 yarışın 4’ünde zirvede yer almayı başararak şampiyonluğa ulaşmayı başardılar. Kategoride yarış 6:46,928 ile ikinci sırada tamamlayan ikili Ahmet Baştaş – Ali Kofalı olurken üçüncü sırada Serkan Bolçocuk – Hüsral Çakırlar ikilisi vardı.

Dernek yönetiminden yapılan açıklamaya göre Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Şampiyonlar Balosu’nda sezonu derece ile bitirenlere kupaları takdim edilecek.

Damalıbayrak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.