1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CAN GÜVENLİĞİ YOK
CAN GÜVENLİĞİ YOK

CAN GÜVENLİĞİ YOK

Gönyeli Fazlıca Sokak’taki inşaatın tehlike saçtığını belirten vatandaşlar, emniyet tedbiri alınmadığı için tepki gösterdi:

A+A-

Gönyeli’de Fazlıca Sokak sakinleri, bölgede bulunan tehlikeli inşaat alanı için biran evvel tedbir alınmasını istedi.

Dört bir yanı açık ve içi yağmur sularıyla dolu inşaat alanının büyük tehlike yaratması yanında sivrisineklerin çoğalmasına da olanak sağladığını belirten vatandaşlar, sivri inşaat demirleri ile üstü açık vaziyetteki kuyunun her an mahallede oynayan çocuklardan birinin canını alabileceğini vurguladı.

İnşaat alanlarında gerekli emniyet tedbirlerinin alınması gerektiğini belirten vatandaşlar, belediyenin inşaat alanlarını denetleyerek bu tür tedbirlerin alınmaması halinde cezai işlem uygulaması gerektiğini ifade etti.

“Mühürlenebilir”

Gönyeli Belediyesi İmar Şube Sorumlusu İbrahim Şahali, gerekli güvenlik önlemi alınmamış söz konusu inşaatın sahibine sözlü uyarı yapıldığı ve yazılı ihbarın da kısa süre içinde gönderileceğini belirtti.

İnşaat izni alan mal sahibinin bodrumu tamamladıktan sonra üç yıla yakın süredir çalışmalara ara verdiğini kaydeden Şahali, İnşaat Mühendisleri Odası ile Devlet Planlama Odası’na yazı gönderilerek vatandaşın kaygılarının aktarıldığı, ancak hiçbir yazılı cevap alınmadığını vurguladı.

İnşaatın güvenliğinin sağlanması, içerisinde biriken suyun boşaltılması ve kaldırıma verilen hasarın tamiri için mal sahibine uyarı yapıldığını ifade eden İbrahim Şahali, inşaatın mühürlenebileceğini söyledi.

 

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.