1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 99. YILDÖNÜMÜ
ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 99. YILDÖNÜMÜ

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 99. YILDÖNÜMÜ

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Çanakkale Zaferi’nin, onurlu Türk ulusu ile Mehmetçiğin tarihe geçen kahramanlık mücadelesi olduğunu vurguladı.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Çanakkale Zaferi’nin, onurlu Türk ulusu ile Mehmetçiğin tarihe geçen kahramanlık mücadelesi olduğunu vurguladı.

Özgürgün, Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Türk milletinin, Çanakkale’de elde ettiği bu üstün başarıyla, bağımsızlığı ve vatanı söz konusu olunca karşısında hiçbir gücün duramayacağının ve hiçbir engel tanımadığını ortaya koyduğunu kaydetti.
 
Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale destanının, eşsiz bir zaferin yanı sıra, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkardığına da dikkat çeken Özgürgün, bu azim ve iradeyle Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması sağlanarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğunu söyledi.

Özgürgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Türk milleti, vatan topraklarının korunması yolunda muhteşem bir destan yazdı. Çanakkale Zaferiyle bir kahraman olarak ölümsüzleşen Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla bu yolda canlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, bu zaferi kutlamanın kıvancını yaşıyoruz.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.