1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “CANCER CHARITY TRUST” İLE “FRIENDS OF TRNC EMERGENCY SERVICES” DERNEKLERİ GİRNE AKÇİÇEK HASTANESİ’NE CİHAZ VE PARA BAĞIŞI YAPTI
“CANCER CHARITY TRUST” İLE “FRIENDS OF TRNC EMERGENCY SERVICES” DERNEKLERİ GİRNE AKÇİÇEK HASTANESİ’NE CİHAZ VE PARA BAĞIŞI YAPTI

“CANCER CHARITY TRUST” İLE “FRIENDS OF TRNC EMERGENCY SERVICES” DERNEKLERİ GİRNE AKÇİÇEK HASTANESİ’NE CİHAZ VE PARA BAĞIŞI YAPTI

“Cancer Charity Trust” ile “Friends of TRNC Emergency Services” Dernekleri Girne Akçiçek Hastanesi’ne bağışta bulundu.

A+A-

“Cancer Charity Trust” ile “Friends of TRNC Emergency Services” Dernekleri Girne Akçiçek Hastanesi’ne bağışta bulundu.

Girne Akçiçek Hastanesi’nde bugün düzenlenen törende, Cancer Charity Trust Derneği, Göz Polikliniği’ne 27 bin TL tutarında “Auto Keratore Fractometre” cihazı; Friends of  TRNC Emergency Services Derneği de hastaneye 14 bin TL para bağışladı.

Törende, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle tarafından Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Angela Hasman ile Friends of  TRNC Emergency Services Derneği Başkanı Mike Plant’a plaket takdim etti.

Etkinliğe, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu, Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Angela Hasman, Friends of  TRNC Emergency Services Derneği Başkanı Mike Plant, dernek üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.

BEYOĞLU

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu yaptığı konuşmada, Cancer Charity Trust ile Friends of TRNC Emergency Services derneklerinin hasteneye her fırsatta katkı yaptıklarını belirterek, çalışmalarını takdirle izlediği derneklere yaptıkları katkılar nenediyle teşekkürlerini sundu.

GÜMÜŞDAĞ

Akçiçek Hastanesi’nde görevli Dr. Yeşim Gümüşdağ ise, Cancer Charity Trust Derneği’nin bağışladığı cihaz hakkında bilgi verdi.

Dr. Gümüşdağ, “Auto Keratore Fractometre” cihazının, Göz Polikliniği’ndeki hastaların tedavisinde kullanılacağını söyledi.

Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Angela Hasman da yaptığı konuşmada, göz kliniğine kazandırdıkları yeni donanımdan mutluluk duyduklarını belirterek, bu kapsamda özveriyle çalışan dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.

GÜLLE

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ise, her geçen gün büyüyen, gelişen Girne’de buna paralel olarak sağlık hizmetlerine talebin de artış gösterdiğini belirterek, bu kapsamda Cancer Charity Trust ile Friend of TRNC Emeregency Services’in yaptığı katkıların örnek ve takdir edilmesi gereken bir çalışma olduğunu vurguladı.

Bu güzel olayın, hastane idaresi ile sivil toplum örgütlerinin içinde bulunduğu işbirliğinin neticesinde gerçekleştiğini ifade eden Bakan Gülle, bağışlanan cihazın göz polikliniğine ciddi güç katacağına inanç belirtti.

Derneklere çalışmalarında başarılar dileyen Bakan Gülle, katkılara ilerde de devam etmelerini istedi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.