1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CANER'DEN ŞOK ATAK!
CANER'DEN ŞOK ATAK!

CANER'DEN ŞOK ATAK!

Fenerbahçe'de Caner Erkin şoku!

A+A-
Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli oyuncunun imzası için acele etmiyor. Menajeri, İngiltere ve İtalya'da transfer görüşmesi yapan Caner, şu anda bile başka kulübe imza atabilir.
F.Bahçe'nin bu sezonki başarısında en büyük paylardan biri hiç kuşkusuz sol bekte görev yapan Caner Erkin. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve yöneticilerden sürekli, "Bir yere gidemez, anlaşacağız" mesajları veriliyor. Ancak somut bir adım atılmadı. Şu anda F.Bahçe'nin ilk 11'inde yer alan oyuncularının hepsinden daha az kazanan Caner'in menajeri Batur Altıparmak da geçen hafta İngiltere ve İtalya'ya giderek girişimlerde bulundu. Altıparmak bu seyahatleri "Özel işler" diye açıklıyor ama İngiltere'de Liverpool, İtalya'da da Roma ekibinin yöneticileriyle Caner için pazarlık masasına oturduğu söyleniyor

EN iYiSiNi YAPMAYA ÇALIŞIYOR
Menajer Batur Altıparmak, "İmza atılana kadar hiçbir şey geçerli sayılmaz. Ben oyuncumun daha fazla kazanması için elimden geleni yapmak zorundayım" diye gelişmeleri yorumluyor. Kurallar gereği, Caner Erkin'in sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala başka takımlarla görüşmeye, hatta sözleşme imzalamaya hakkı bulunuyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat görüştüğü Caner Erkin ile İstanbul'a dönüşte nikah tazeleyeceği, ücretine de yüzde yüz zam yapılacağı belirtiliyor. Bu sezon 16 maçta forma giyip 2 gol atan Caner, yaptığı asistlerle de galibiyetlerde ve F.Bahçe'nin devreyi lider bitirmesinde önemli rol oynadı.
SKORER
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.