1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Caner'in iyiliğinin altında ezilebilirsiniz
Caner'in iyiliğinin altında ezilebilirsiniz

Caner'in iyiliğinin altında ezilebilirsiniz

Caner'in iyiliğinin altında ezilebilirsiniz

A+A-

Asena Erkin içini döktü!Önceki gün bir falcının ofisinde görüntülenen ünlü futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin, çıkışta içini döktü.

Asena Erkin, eşiyle görüntülenmediği, tek başına gece gezmelerine çıktığı için haklarında çıkan boşanacaklar dedikodularına yanıt verdi.

1-655.jpg

“Caner ünlü bir futbolcu ve gezmesi, magazine görüntü vermesi kulüp tarafından tepki almasına neden oluyor. Bizim evliliğimiz iyi gidiyor. O çıkıp gezemiyor ama ben tek başıma gezip dolaşıyorum. Bu en doğal hakkım, ben sıkılıyorum ve geziyorum arkadaşlarımla” dedi.

2-402.jpg

FALCININ PENCERESİ

Harbiye’de bir falcının odasının penceresinden objektife takılan Asena Erkin çıkışta gazetecilere, “Bugün içtenlikle sorularınızı yanıtlayacağım, istediğinizi sorun” dedi.

İnsanlar beni yanlış tanıyor

Erkin, “Falınızda ne çıktı” sorusuna, “Falım güzel çıktı. İş için baktırmıştım, her şey olumlu ve güzel olacakmış. İş demişken, TV programcılığı ya da iyi bir senaryo üzerine kurulu dizi projesi olur mesela. Bu alanlarda da kendime çok güveniyorum. Sürekli sustuğum için insanlar beni yanlış tanıyor” diye yanıt verdi.

Caner’in iyiliğinin altında ezilebilirsiniz

Asena Erkin’in röportaj sırasında eşiyle ilgili, “Caner çok iyi biri. O kadar iyi biri ki, iyiliğinin altında ezilirsiniz” sözleri dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.