1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CANINA KIYMAK İSTEDİ
CANINA KIYMAK İSTEDİ

CANINA KIYMAK İSTEDİ

Yolda bularak evine götürdüğü dolabın içinden ekmek çıkan ve polisin hırsızlık suçlamasıyla dava okuduğu 57 yaşındaki Kıbrıs gazisi, yaşadıklarını gururuna yediremedi

A+A-

Kıbrıs gazisi olan 57 yaşındaki E.S’nin, önceki gün yolda bularak evine götürdüğü dolap, başına hiç ummadığı işler açtı. E.S’yi, canına kıyma noktasına getiren ilginç olay, Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde arabası ile seyehat ettiği sırada yolda bulduğu ve evine götürdüğü dolabın içinden 46 ekmek çıkmasıyla başladı. E.S, üzerindeki şaşkınlığı atlatmadan kapısı çaldı ve karşısında polisleri gördü.

Polisler, Dilekçi Market’in önündeki dolabı ve içerisinde bulunan ekmekleri çaldığı gerekçesiyle 57 yaşındaki E.S’yi gözaltına aldı, arabasını da emare olarak emniyete götürdü. Polisin dava okuyarak serbest bıraktığı E.S, ‘Hırsızlık’ suçlaması ve arabasına el konulmasını onuruna yediremeyerek dün akşam canına kıymak istedi.

İMDADINA ANNESİ YETİŞTİ
Çevresinde sevilen bir insan olan E.S, yaşadığı bu talihsiz olay nedeniyle dün akşam evde yalnız olduğu bir esnada karın boşluğundan kendini bıçaklayarak canına kıymak istedi. Annesi tarafından evde kanlar içerisinde bulunan E.S olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede gerekli müdahelenin yapılmasının ardından müşahede altına alınan E.S’nin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.