1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI
CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI

CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet itirafı daha geldi.

A+A-

Kemal Taş, 41 yaşında ve iki çocuk babasıydı. 17 Kasım 2013 tarihinde Sinop’ta esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan ailesi, Müge Anlı’ya başvurdu.

Kemal Taş kaybolduğu gün en son Sinop’un Erfelek ilçesine Savaş Yazıcı ve onun eniştesi Hüseyin Bozkurt isimli kişiler ile araba bakmaya gitti. Aynı gün Erfelek’te telefon sinyali kesildi. O gün Kemal Taş’ın üzerinde 12.000 TL para vardı.

Kemal Taş’ın birlikte araba bakmaya gittiği Savaş Yazıcı yaşananları Müge Anlı’ya anlattı. Savaş, Kemal’in kaybı ile ilgili bir ilgisinin olmadığını kendisini Erfelek’te bıraktığını söylemişti.
 
Kemal Taş’ın kaybolduğu gün yanında olan Savaş Yazıcı’nın eniştesi Hüseyin Bozkurt da Müge Anlı’ya katıldı ve sorularını yanıtladı.
 
Hüseyin Bozkurt ilk anlatımında; o gün buluştuklarını anacak Kemal’in Erfelek’te indiğini söyledi. Hüseyin Bozkurt’un yaptığı çelişkili açıklamalar ve Müge Anlı’nın soruları cinayeti adım adım çözdü.
 
MÜGE ANLI İKİNCİ CİNAYETİ  İTİRAF ETTİRDİ!
 
Savaş Yazıcı’nın eniştesi Hüseyin Bozkurt, 4 Aralık 2013 tarihindeki yayında çelişkili ifadeler vermeye başlayınca; Müge Anlı kendisine program sonunda “Gel, konuşalım” dedi… O gün Kemal Taş ile birlikte olan Hüseyin Bozkurt, her şeyi Müge Anlı’ya itiraf etti.
 
Hüseyin Bozkurt, Müge Anlı’ya Soğulcalı Kıran Köy mevkiine gittiklerini, kendisinin araçta uyuduğunu, Kemal ile Savaş’ın araçtan indiklerini, sonra; Savaş’ın araça tek başına döndüğünü Müge Anlı’ya anlattı…
 
Hüseyin Bozkurt Müge Anlı’ya harita üzerinde o gün gittikleri yeri ve cesedin yerini gösterdi. Şok itiraftan sonra Hüseyin Bozkurt, İstanbul’dan, Savaş Yazıcı iseTrabzon’dan alınarak Sinop’a getirildi.

Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmalarından sonra; Kemal Taş’ın cesedi Hüseyin Bozkurt’un Müge Anlı’ya anlattığı ve itiraf ettiği yerde bulundu.

Canlı yayın sonrası yapılan itiraftan sonra kayıp olarak aranan Kemal Taş’ın öldürüldüğü ortaya çıktı.

İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.