1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Canlı Yayında Öldürüldü
Canlı Yayında Öldürüldü

Canlı Yayında Öldürüldü

Rüşvet olaylarını açıkladı, canlı yayında öldürüldü

A+A-
Brezilya'nın kuzeydoğusunda yer alan Camocim Ceara bölgesinde yaşanan olayda, Brezilya'nın ünlü radyo programcısı ve gazetecilerinden olan Gleydson Carvalho, canlı yayın sırasında, bazı siyasetçilerin karıştığı rüşvet olaylarını açıklıyordu ki herkesi şok eden bir olay yaşandı...

Gleydson Carvalho, Brezilya'nın Radio Liberdade adlı radyo kanalında, genel direktör olarak program yapan sevilen bir gazeteciydi. 2 Ağustos 'ta 1. yılını dolduran Radio Liberdade, Brezilya'nın en muhalif ve özgür radyosu olarak tanınıyordu. Radyonun önde gelen ismi Carvalho; sınıfta politika yapan öğretmenlerden, şehir hizmetlerindeki aksaklıklara kadar hemen her konuda sosyal medyada tepkisini ortaya koyan duyarlı kişiliğiyle tanınıyordu. Belediye başkanları ve siyasetçileri sıkça diktatör olarak suçlayan Carvalho, son olarak büyük bir rüşvet olayının peşindeydi.

30 Temmuz'da patlamış mısır satmak isteyen çocukların bile polise rüşvet verdiği yönünde paylaşımlarda bulunan Carvalho, sosyal medya üzerinden defalarca ölüm tehdidi almıştı. Polise can güvenliğinden emin olmadığı için defalarca yetkililere bildirimde bulunan Carvalho, son programında kurşunların hedefi oldu.

Radyoda bazı siyasetçilerin karıştığı rüşvet olaylarını canlı yayında açıklayan Gleydson Carvalho, program esnasında stüdyoya giren iki kişinin kurşunlarına hedef oldu. Carvalho'nun olay yerinde öldüğü ve saldırıyı gerçekleştirenlerin cinayeti işledikten sonra kaçtığı açıklandı. Camocim kentinde cinayet sonrası sokağa çıkan halkın yetkililerden katillerin bulunması için protestolar yaptığı belirtiliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.