1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMA
CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMA

CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMA

3 futbolcunun takımdan gitmesi gerektiğini söyledi

A+A-

Roberto Mancini, maç sonunda yayıncı kuruluşa şok bir açıklamada bulundu ve Dany, Riera ve Amrabat'ın gitmesi gerektiğini söyledi.

Yeni transferlerin lisans sorunlarının çözülmesi için takımdan gönderilecek isimler olacağını söyleyen İtalyan teknik adam, ''Telles ve Hajrovic'in lisansı yok, önümüzdeki iki gün içinde lisans sıkıntılarını çözmemiz gerekli. Dünya Kupası yaklaşıyor. Dany'nin oynaması gerek. Riera ve Amrabat da iyi oyuncular ve oynamayı hak ediyorlar. " dedi.

Stoper transferi yapacaklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, ''Evet bir stopere ihtiyacımız var. Geçtiğimiz günlerde önemli sakatlıklar oldu. Stoper transferi için girişimlerimiz olacak.'' diye konuştu.

Roberto Mancini zor bir maç olacağını bildiklerini ve bunu oyuncularıyla paylaştıklarını söyledi. Mancini, son vuruşları yapamadıklarını ifade ederek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçtan önce bunu oyuncularımızla da konuştuk. Maç beklediğimiz gibi zor geçti. Pozisyonlara girdik ama son vuruşları yapamadık. Özellikle Antep gibi zorlu bir deplasmanda golü bulamayınca böyle bir sonuç çıkıyor karşımıza. Bence en büyük sıkıntımız deplasmanda gol bulamamamız. Deplasmanda kesinlikle gol bulmamız gerekiyor. Rakibimizle olan puan farkımız açıldı. Ama bırakacak değiliz, yapmamız gereken mücadeleye devam etmek. Önümüzde 16 maçımız daha var. En önemli nokta deplasmanda gol bulmamız gerekiyor" dedi.

Transfer talep etti

"Tranferler için geç kalındı mı?" Sorusunu yanıtlayan Roberto Mancini, "Transferler için gecikilmiş sayılmaz önümüzdeki günlerde bu problemler çözülecektir. Aramıza yeni katılan oyuncularla biraz daha iyi seviyeye gelebiliriz. Biraz daha bu sistemi ileriye getirebiliriz. Ama çok da sisteme takılmamak lazım. Maç içinde farklı sistemler denedik. 3-5-2 ile başladık daha sonra sistemi değiştik. O yüzden çok fazla sisteme takılmamak gerekir. Yapmamamız gereken oyunumuzu geliştirmek. Oyuncuya ihtiyaç duyduğumuzu düşünüyorum. Biliyorsunuz iki önemli isim talihsiz sakatlık yaşadı ve sezonu kapattı" diye konuştu.

Türk futbolunda yabancı kontenjan sınırlamasının ellerini ve kollarını bağladıklarını vurgulayan Mancini, şöyle konuştu:

"Önümüzde 16 puan var. Tabi ki; Fenerbahçe maç kazanınca puan farkı artacak. Bizim yapmamız gereken kendi maçlarımıza odaklanmak. Kendi maçlarımızı kazanıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Mutlaka bir şans gelecektir diye düşünüyorum. Transfer olayına gelirsek, etik, etik değil tartışmaları yaşanıyor ama baktığımız zaman Türk futbolunda etik olmayan bazı olaylar yaşandı. O yüzden bu olayı çok da tartışmanın anlamı yok. Diğer taraftan da Türk Futbol Federasyonu’nun koyduğu yabancı kontenjan kuralı var. Bu da elinizi kolunuzu bağlıyor. O yüzden çok fazla etik, etik değil tartışmasına takılmamamız lazım."

skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.