1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CANSIZ BEDENİNİ OĞLU BULDU
CANSIZ BEDENİNİ OĞLU BULDU

CANSIZ BEDENİNİ OĞLU BULDU

Cansız bedenini oğlu buldu

A+A-

Ahmet İIKTAÇ

Gazimağusa'nın Maraş bölgesinde Pertev Paşa Mahallesi'nde yaşayan 43 yaşındaki Ahmet Çevikel, evinin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

Talihsiz adamın cansız bedenini 28. Tümen Caddesi üzerinde bulunan evinde dün öğleden sonra saat 15.30'da oğlu Serkan Çevikel'in bulduğu öğrenildi.

Ahmet Çevikel'in cansız bedeninde yapılan ilk incelemelere göre herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadı. Maraş Bölgesi'nde şok etkisi yaratan Ahmet Çevikel'in intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi. Acı haber sonrası çok sayıda seveni evinin önünde toplandı.

Talihsiz adamın sevenleri son bir umut adına Gazimağusa Devlet Hastanesi'nden ambulans çağırdı ancak Ahmet Çevikel'in sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında hayatını kaybettiği öğrenildi. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde (DAÜ) marangoz olarak çalışan Ahmet Çevikel'in dün neden bildirmeden işe gitmediği öğrenildi.

Evli olan talihsiz adam, 3 çocuk babasıydı. Talihsiz adamın eski Gazimağusa milletvekili Nuri Çevikel'in kardeşi olduğu öğrenildi. Ahmet Çevikel’e bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılacağı ve ardından defnedileceği belirtildi.

Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.