1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CAPİTAL BANK YENİ ŞUBESİNİ AÇTI
CAPİTAL BANK YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

CAPİTAL BANK YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ülkeye yapılan her yatırım, açılan her işletmenin KKTC devletinin temellerine çakılan çivi olduğunu söyledi

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ülkeye yapılan her yatırım, açılan her işletmenin KKTC devletinin temellerine çakılan çivi olduğunu söyledi

Capital Bank 3’üncü şubesini bugün Girne’de açtı. Ziya Rızkı Caddesi’ndeki şubenin açılışını, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu gerçekleştirdi.

Açılışa, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Girne Kaymakamı Gürkan Kara, Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın, Capital Bank Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun, Genel Müdür Mehmet Akaçalı, banka personeliyle davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, yaptığı konuşmada, yatırımların ülkeyi yönetenler yanında  halkı da memnun etmekte olduğunu vurguladı.

“Piyasada olan  para yatırıma dönsün” diyen  Cumhurbaşkanı Eroğlu,  3’üncü şubenin bankaya hayırlı olmasını diledi.

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ise,  ülkeye yapılan yatırımın Kıbrıs Türk toplumunun adadaki varlığını pekiştirmesi yanında hizmete girdiği kenti cazibe merkezi haline getirme  yönünde katkılar yaptığını vurguladı.

Capital Bank Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun da, konuşmasında, “ekonominin yeni yıldızı” sloganı adı altında 3 ay gibi kısa süre önce finans sektörüne adım atan bankanın 3’üncü şubesini Lefkoşa ile Güzelyurt’un ardından Girne’de açtığını söyledi.

Şube sayısını yıl sonunda 9’a çıkarmayı hedeflediklerini de ifade eden Arhun, Kaymaklı, Karaoğlanoğlu ve Çatalköy şubelerinin de çok kısa süre sonra devreye gireceğini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.