1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇARPIP KAÇTI!
ÇARPIP KAÇTI!

ÇARPIP KAÇTI!

Duyarsız bir kişinin yaraladığı köpeği, bir başka vatandaş;

A+A-

Gazimağusa’nın Kali Land Bölgesi’nde duyarsız bir kişinin aracıyla çarpıp kaçtığı yavru köpeği, Veteriner Dairesi’ne götürüp tedavi ettiren Halil Doğruel, örnek bir davranış sergiledi.

Çarpmanın etkisiyle acı acı bağıran yavru köpeği veterinere götüren Halil Doğruel, hayvanlara sahip çıkılması gerektiğini savundu.

Duyarlı vatandaş Doğruel, apartman dairesinde kaldığını gerekçesiyle, “Garip” adını koyduğu yavru köpeğe sahip çıkamayacağını belirterek yardım istedi ve Garip’e sıcak bir yuva verebilecek bir kişi aradığını dile getirdi.

Halil Doğruel, şöyle konuştu:
“Garip sabahın erken saatlerinde acı acı bağırmaya başladı. Aşağıya inip baktım, yanında kendisine benzer, büyük ihtimal kardeşi olan bir yavru köpek daha vardı. Garip, arka ayağının üzerine basamıyordu. Orada bulunan vatandaşlara sordum, ‘bir araba çarpıp kaçtı’ dediler. Acısından bağırışı, yürekleri sızlatıyordu. Dayanamadım! Alıp, veterinere götürdüm. Sağ olsun ilgilendiler. Garip’in ayağını alçıya aldılar, 3 hafta alçıda kalacakmış. Apartmanda yaşıyorum, evim müsait değil. Ancak, bulunduğum sokakta bir yer ayarlayıp, Garip’e ve kardeşine yemek vereceğim. Kaçmazsa tabii. En azından karnını doyuracağım. İlgilenen olursa, Garip’e sıcak bir yuva bulalım, sokakta kalmasın. N’olur duyarlı olalım.”

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.