1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇARPTI, KAÇTI, YAKALANDI!
ÇARPTI, KAÇTI, YAKALANDI!

ÇARPTI, KAÇTI, YAKALANDI!

4 saat sonra yakayı ele verdi!

A+A-

KKTC’de öğrenci olan ve sigortasız aracıyla paket servisi yapan motosikletliye çarparak, yaralıyı kaza yerinde bırakıp kaçan Harun Şen, 4 saat sonra yakayı ele verdi

Emine UYSAL

Lefkoşa’da, aracıyla motosikletin önünü tıkayarak çarpan ve motosiklet sürücüsü Mazlum Önder’i ağır yaralı halde kaza mahallinde bırakıp kaçtığı ileri sürülen Harun Şen, kazadan 4 saat sonra yakalandı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi ekibi, Harun Şen’i, araçların izlerinden ve kırık plaka parçalarından yola çıkarak birkaç saat içinde yakaladı.

Şen, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşen Kaymak Şadi, tanık olarak Trafik Şubesi’nde görev yapan polis memuru Dilara Mum’u dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Mum, 16 Nisan’da, saat 23.30 sıralarında, Cumhuriyet Parkı yolunda, EU 615 plakalı aracıyla, sigortasız seyreden zanlı Harun Şen’in, dikkatsizce giderken yolun sağına geçip, paket servisi yapan Mazlum Önder’in yönetimindeki bir motosiklete çarptığını ve kaza mahallinden ayrıldığını anlattı.

Dilara Mum, kaza sonucu Önder’in sol ayağında kırık meydana geldiğini ve ağır yaralandığını belirtti.

Zanlı Harun Şen’in gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini söyleyen Mum, KKTC’de, öğrenci statüsünde bulunan zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının yargılanmasında hazır olmasını sağlamak amacıyla, yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesini, bir kefilin 30 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamasını ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.