1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CAS AÇIKLAMASI!
CAS AÇIKLAMASI!

CAS AÇIKLAMASI!

Gelen CAS açıklaması;

A+A-

 

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, CAS şirketi çalışanlarını mağdur etmemek için üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Kaşif, Bakanlar Kurulu toplantısına katılmak amacıyla geldiği Başbakanlık önünde, eylem yapan CAS çalışanları ile bir araya geldi. Kaşif, çalışanlarla sohbet etti ve mağduriyetlerini gidermek için çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Ahmet Kaşif, CAS şirketinin tasfiye halindeki KTHY'nin bir kuruluşu olduğunu, Havaş'ın da bu kuruluşta ortaklığı olduğunu ifade etti.

Havaş'ın da şu anda hisselerini devretmek için bazı şartlar ileri sürdüğünü anlatan Kaşif, bu şartları bugün Bakanlar Kurulu’nda görüşeceklerini ve bu hisseleri devralarak kuracakları yeni bir şirketle yola devam edeceklerini söyledi.

Kaşif, çalışanları mağdur etmemek adına üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, büyük ihtimalle sorunun çözüleceğini kaydetti.

Durdurmaların İş Yasası gereği mecburi yapıldığını belirten Kaşif, şu anda tüm çalışanların durdurulduğunu, yeni kurulacak şirkette doğru düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.