1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. ÇATALKÖY BELEDİYESİ’NİN “SINIR” OYUNU 13 ARALIK’TA GAZİMAĞUSA’DA...
ÇATALKÖY BELEDİYESİ’NİN “SINIR” OYUNU 13 ARALIK’TA GAZİMAĞUSA’DA...

ÇATALKÖY BELEDİYESİ’NİN “SINIR” OYUNU 13 ARALIK’TA GAZİMAĞUSA’DA...

Her ay bir tiyatro oyununu Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşturmaya devam eden Gazimağusa Belediyesi, bu ay Çatalköy Belediyesi’nin “Sınır” oyununu konuk ediyor.

A+A-

Her ay bir tiyatro oyununu Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşturmaya devam eden Gazimağusa Belediyesi, bu ay Çatalköy Belediyesi’nin “Sınır” oyununu  konuk ediyor.

Çatalköy Belediye Tiyatrosu 2013-2014 sezonu birinci tur oyunu olan Muzaffer İzgü’nün yazdığı, Derman Atik ve Cenk Gürçağ’ın birlikte yönettiği “Sınır” adlı oyun, 13 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek.

Gazimağusa Belediyesinden yapılan açıklamada “Savaş durumunun trajikliği ile dostluğun mizahını harmanlayan kırılgan bir trajikomedi; bir barış oyunu olan Sınır, sınırsız yaşamak isteğiyle, düşünülmüş, yazılmış ve aynı anlayışla sahneye konmuş bir oyundur” ifadelerine yer verildi.

Oyunda Evren Mercimekçi ve Mehmet Saygıer rol alırken, oyunun reji asistanlığını Mehmet Soyluoğlu, dekor tasarımı Niben Y. Uludağlı müzik tasarımı Kamil Atik tarafından yapıldı.

Oyunun ışık uygulaması, İlkşen Atik, efekt uygulaması Gamze Doğruyol, suflözlüğü Susem Karahasan, dekor uygulaması Levent Korol ve Emrah Beyazlı tarafından yapılan oyunun afişini Evren Mercimekçi tasarladı.

Biletler koltuk numaralı olarak Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden 10 TL fiyatla satılıyor.

Daha ayrıntılı bilgi belediye halkla ilişkiler biriminin 630 0 500 nolu telefonundan alınabiliyor.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.