1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEBİNDEN ÇIKTI!
CEBİNDEN ÇIKTI!

CEBİNDEN ÇIKTI!

Ahmed Abdullah Alhammad tutuklandı!

A+A-

Mağusa’da Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu tasarrufunda hint keneviri bulunan Hüssam Ahmed Abdullah Alhammad tutuklandı

Nadire BAHADİ

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin önceki akşam Mağusa’da alınan bir ihbar üzerine düzenlediği operasyonda tasarrufunda hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunan Hüssam Ahmed Abdullah Alhammad tutuklandı. Zanlı, “Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf” suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Hüssam Ahmed Abdullah Alhammad mahkeme emri ile soruşturma amaçlı 1 gün poliste tutuklu kalacak.

Polis soruşturması devam ediyor

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde, 14 Aralık tarihinde alınan bir bilgide zanlı Hüssam Ahmed Abdullah Alhammad’ın tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini kaydetti. Zanlının saat 20:30 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı’nda faaliyet gösteren bir iş yer önündeki kaldırım üzerinde tespit edilerek alıkonulduğunu ifade eden Özdesoy, zanlının giymekte olduğu pantolonun sol cebinde tuvalet kağıdına ve beyaz kağıda sarılı 2 gram hint keneviri türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını kaydetti. Zanlının polisteki sorgusu sırasında gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen Özdesoy, zanlı hakkındaki kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf suçu ile ilgili soruşturmanın yeni başladığını işaret etti. El konulan uyuşturucu maddenin Devlet Kimya Laboratuarı’na, uyuşturucu maddenin muhafaza edildiği tuvalet kağıdı ve beyaz kağıdın ise Parmak İzi İnceleme Şubesi’ne gönderileceğini belirten Özdesoy, soruşturmanın selameti açısından zanlı Hüssam Ahmed Abdullah Alhammad’ın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. İddia Makamı adına davada hazır bulunan Savcı Serhan Bundak tutukluluk talebini 1 gün ile sınırlandırırken, mahkeme zanlının avukatının da itirazı olmaması üzerine soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlının 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.