1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEKETİN KOLUNDAN AKREP ÇIKTI!
CEKETİN KOLUNDAN AKREP ÇIKTI!

CEKETİN KOLUNDAN AKREP ÇIKTI!

Ceketin kolundan akrep çıktı!

A+A-

 

Ceketinin koluna saklanan akrep tarafından sokulan Tatlısulu Kemal Demir hastanelik oldu.

Havadis - Ceren Özbil

Tatlısu’da ceketini giymeye çalıştığı sırada iki kez akrep tarafından sokulan Kemal Demir hastanelik oldu. Girne Akçiçek Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Demir, 4 saat sonra taburcu edildi.

Demir, önceki akşam 20.30’da havanın serinlemesi nedeniyle ceketini giymek istedi.  Elini ceketin koluna soktuğu sırada arı sokması gibi bir acı hisseden Kemal Demir, tekrar bir acı hissetti. Daha sonra akrep tarafından ikinci kez sokulduğunu fark etti.

“Başını ezdim”

Ceketi çıkardığında ceketin sol kolundan akrep çıktığını gören Kemal Demir, bölgede bulunan başka birine zarar vermemesi için akrebin başını ezerek onu öldürdü. Demir kendisinden önce bu ceketi bir başkasının giydiğini ancak o esnada ceket içinde akrep olmadığını belirtti.

“Serum taktılar”

Akrep sokmasının ardından kolunda uyuşma hisseden Kemal Demir’e Girne Akçiçek Hastanesi’nin acil servisinde serum takıldı. Demir şu şekilde konuştu:

Arı sokmasına benzer bir acı hissettim. Bunun ardından Girne Akçiçek “Hastanesi’ne gittim. Orada bana 4 saat serum taktılar. Hastanede olmaktan usandığımı söyleyince de beni taburcu ettiler. Şimdi sağlık durumum iyi.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.