1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEKETLE KOŞTURURKEN KAMERALARA YAKALANDI!
CEKETLE KOŞTURURKEN KAMERALARA YAKALANDI!

CEKETLE KOŞTURURKEN KAMERALARA YAKALANDI!

15 bin TL sirkat edip...

A+A-

Tarak 7 gün daha tutuklu kalacak

Dikmen’de Ahmet Ulutan’ın evine girerek 15 bin TL sirkat ettiği iddia edilen zanlı Ali Tarak hakkındaki polis soruşturması sürüyor.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Boğaz Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Arif Alodalı, zanlı Ali Tarak’ın 4 Aralık tarihinde Dikmen’de meydana gelen “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Polis memuru, zanlının geçtiğimiz Perşembe günü saat 22.00 sıralarında Dikmen’de sakin Ahmet Ulutan’ın ikametgahının batıya bakan penceresini hasara uğratmadan açarak eve girdiğini ve yatak odasında bulunan dolap içindeki ceketi ve ceketin cebindeki 15 bin TL’yi alarak, yine ayni pencereden evden çıkarak kaçtığını söyledi.

Zanlı Ali Tarak’ı dikmendeki ikametgahında tespit ettiklerini ifade eden polis, zanlının evinde yapılan armada söz konusu paranın bulunamadığını, Ahmet Ulutan’ın evinden sirkat edilen ceketin ise köy içerisinde yol kenarında atılı olarak bulunduğunu aktardı.

Bölgede bulunan kamera kayıtlarında yapılan incelemede zanlının Ahmet Ulutan’a ait ceket ile koştururken tespit edildiğini ifade eden polis, zanlının tutuklu kaldığı süre zarfında polise yardımcı olmadığını ve ifade vermek istemediğini kaydetti.

Zanlının suç ortağı olduğuna inanılan bir kişinin halen aranmakta olduğunu belirten polis, olayın görgü tanığı olan birçok kişiden ifade alındığını, olay yerinden alınan parmak izlerinin halen incelendiğini ve soruşturmanın halen devam ettiğini söyledi. Polis, zanlı hakkında yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin, yürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.