1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇEKİCİYLE ALIP GÖTÜRDÜLER
ÇEKİCİYLE ALIP GÖTÜRDÜLER

ÇEKİCİYLE ALIP GÖTÜRDÜLER

Lefkoşa'da eylül ayı başında, evinin önündende park edili arabası;

A+A-

Lefkoşa'da eylül ayı başında, evinin önündende park edili arabası; Kimliği belirsiz kişiler tarafından çekiciyle çalınan Çağın Çolak isimli vatandaş suçluların yakalanmasını bekliyor.

Yaklaşık 5 yıl önce satın aldığı FH 877 plakalı kırmızı renkli Opel Corsa marka arabasının bulunabilmesi için polise başvurduğunu, ancak henüz bir sonuç alamadığını ifade eden Çağın Çplak, komşularından edindiği bilgilere göre uzun saçlı bir şahsın arabasını inceledikten sonra çekiciyle alıp götürdüğünü kaydetti.

Çalındığı günden kısa süre önce arabasının jantını çarptığı için Ortaköy Levent Apartmanları'ndaki evinin önündeki arazide park halinde bıraktığını ifade eden Çolak, 'Bir akşam yürüyüşe çıkan annem aradı ve arabamın yerinde olmadığını söyledi. Ertesi gün polise gittim ve ifade verdim. Ayno yöntemle kısa süre önce bir arabanın daha çalındığını ve görgü tanıklarının yardımıyla bulunduğunu öğrendim'' dedi.

Polisin yaklaşık bir aydır suçluları bulamadığını ifade eden Çolak, evinin bulunduğu bölgede güvenlik kamerası bulunan birçok işyeri ve okul olmasına rağmen suçluların nasıl tespit edilemediğini anlayamadığını vurguladı

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.