1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇEKİRGE ‘İKİNCİDE’ HAPİSTE
ÇEKİRGE ‘İKİNCİDE’ HAPİSTE

ÇEKİRGE ‘İKİNCİDE’ HAPİSTE

Çekirge ‘ikincide’ hapiste

A+A-

Şerife Vural’ın evinden 470 lira çalmakla suçlanan Musa Kurum, bir yıl sonra aynı denemeyi yaptı ama başaramadı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz ay içerisinde Şerife Vural isimli şahsa ait ikametgahın balkonuna sirkat amaçlı tırmanan ancak hedefine ulaşamayan Musa Kurum, yaklaşık bir ay sonra tespit edilerek tutuklandı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlının 13 Mart 2016 tarihinde saat 02.30 sıralarında, Kalliland bölgesinde Şerif Vural’a ait Melis apartmanının 12 numaralı dairesinin balkonuna merdiven boşluğundaki pencereden tırmanarak mülke tecavüz ve sirkata teşebbüs suçlarını işlediğini söyledi.

Mesele ile ilgil olarak olay yeri balkonunda bulunan korkuluktan alınan parmak izlerinin incelemeye gönderildiğini ve konu izlerin zanlıya ait olduğunun belirlendiğini anlatan Yücetürk, zanlının 8 Nisan 2016 tarihinde tutuklandığını söyledi.  

Geçen yıl yine girmiş
Zanlının 21 Ağustos 2015 tarihinde yine aynı ikametgaha girerek 470 TL nakit para sirkat ettiğini anımsatan Yücetürk, soruşturmanın tamamlandığını belirtti. Zanlının benzer sabıkasının bulunduğunu ve serbest kalması halinde suç işlemeye meyilli birisi olduğunu söyleyen Yücetürk, mahkemeden zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 15 günü geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.