1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Çekmecedeki Cinsel İçerikli Oyuncaklarla...
Çekmecedeki Cinsel İçerikli Oyuncaklarla...

Çekmecedeki Cinsel İçerikli Oyuncaklarla...

Öyle bir istek yaptı ki...

A+A-

ABD'li öğretmenden şok ödev: Ebeveynlerinizin seks oyuncaklarıyla selfie çekin

ABD’nin California eyaletindeki Encinal Lisesi’de bir öğretmen, öğrencilerine “anne-babalarının seks oyuncuklarıyla selfie çekme” ödevi verdi.

Huffington Post’un aktardığı iddiaya göre; 10’uncu sınıfların geometri öğretmeni Wing Wah Leung, geçen ay öğrencilerine notlarını yükseltmeleri için bir öneride bulundu.

Akıllara durgunluk veren tavsiye ise şu: “Ebeveynlerin yatak odalarındaki çekmeceleri karıştırıp, buldukları kondom, vibratör ve başkaca seks oyuncaklarıyla selfie çekin.”

Geometri öğretmeninin bu “ev ödevi”, ailelerin tepkilerine neden oldu. Kimberly Cobene ve Evangeline Garcia adlı veliler, kaygılarını okul yönetimine bildirdi.

Cobene, kızının kendisine Leung’in “Yakalanırsanız daha eğlenceli olur” dediğini de anlattı. Garcia’ya göre ise öğrencilerin tümü bu not yükseltme teklifini şaka olarak algılamadı.

CBS San Francisco kanalı, bir öğrencinin “ev ödevi”ni yaptığını ve nasıl olması konusunda bir örnek teşkil etmesi adına sınıf arkadaşlarına gösterdiği yönündeki haberlere yer verdi.

New York Daily News’e göre; veliler, Leung’in okuldan atılması gerektiğine inanıyor, fakat olay öğretmen hâlâ görevinin başında ders vermeye devam ediyor.

sfdf.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.