1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇEKMECELİOĞLU BIÇAKLA YARALANDI
ÇEKMECELİOĞLU BIÇAKLA YARALANDI

ÇEKMECELİOĞLU BIÇAKLA YARALANDI

Aynı işyerinde çalışan güvenlik görevlisi ile cankurtaran arasında çıkan kavgada kan aktı

A+A-

Aynı işyerinde çalışan güvenlik görevlisi ile cankurtaran arasında çıkan kavgada kan aktı.
Kavga, Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelin güvenlik ofisi içerisinde güvenlik görevlisi İsmail Çekmecelioğlu ile cankurtaran Dercan Aksüt arasında meydana geldi.

Dercan Aksüt, masa üzerindeki maket bıçağını alarak, Çekmecelioğlu’na gelişi güzel saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Gözaltına alınan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün saat 17.30 sıralarında Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otel’in güvenlik ofisi içerisinde İsmail Çekmecelioğlu ile Dercan Aksüt arasında iş yapma konusu yüzünden çıkan tartışma sonucu zanlının masa üzerinde bulunan 6 santim uzunluğundaki maket bıçağı ile Çekmecelioğlu’na gelişi güzel saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladığını söyledi.

Maket bıçağı emare olarak alındı
Polis, gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, olayda kullanılan maket bıçağının emare olarak alındığını belirterek zanlının teminata bağlanması halinde soruşturmaya etki edemeyeceğini ifade etti. Polis, zanlının ciddi darp, kasti hasar ve yaralama suçlarından yargılanmak üzere teminata bağlanmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırmasına, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada iki gün polise giderek imza atmasına emir verdi. Ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı cezaevine gönderildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.