1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. CEM GARİPOĞLU'YLA İLGİLİ YENİ İDDİA
CEM GARİPOĞLU'YLA İLGİLİ YENİ İDDİA

CEM GARİPOĞLU'YLA İLGİLİ YENİ İDDİA

Cem Garipoğlu'yla ilgili yeni iddia

A+A-

Genç kızın katili Cem Garipoğlu'nun, cinayeti işledikten sonra yaklaşık 7 ay boyunca Tekirdağ'ın merkeze bağlı Bıyıkali köyündeki bir evde saklandığı öne sürüldü. Bıyıkali göletinin yanındaki bahçeli eve giden yolun girişinde ise 'Girilmez' tabelası var. Ev kış aylarında kullanılmıyor.

Liseli Münevver Karabulut'u 3 Mart 2009 tarihinde hunharca öldüren ve cinayetten 197 gün sonra teslim olan Cem Garipoğlu'nun, Tekirdağ'ın merkeze bağlı Bıyıkali köyünde, göl yanındaki evde saklandığı iddia edildi.

Cem Garipoğlu, savcılıktaki ifadesinde İstanbul'da saklandığını söylemiş? ancak polisin yürüttüğü tahkikatta? Tekirdağ'da taş ocakları mevkiindeki bir evde gizlendiği ortaya çıkmıştı.

Olaydan 4 yıl sonra ortaya atılan yeni iddiada ise Cem Garipoğlu'nun, yaklaşık 7 ay süreyle Bıyıkali köyündeki evde kaldığı ileri sürüldü. Bıyıkali göletine giden yol üzerinde, gölete bir kaç metre mesafede bulunan 2 katlı bahçeli evin sahibini tanıyan yok. Köylüler, yaz aylarında evin zaman zaman kullanıldığını, ancak genellikle kimsenin gelmediğini bildirdi.

Bıyıkali köyü sakinleri, Cem Garipoğlu'nun teslim olmasının ardından basında, saklandığı eve dair verilen ipuçlarının göl kenarındaki sarı boyalı bu evi işaret ettiğini savundu.

2-054.jpg

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.