1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CEM YILMAZ'IN AYAKKABI FİYATI DUDAK UÇUKLATTI
CEM YILMAZ'IN AYAKKABI FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

CEM YILMAZ'IN AYAKKABI FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

CEM YILMAZ'IN AYAKKABI FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

A+A-

Cem Yılmaz ünlü komedyan öyle bir iş yaptı ki şaşıracaksınız.Cem Yılmaz öyle bir ilginç ayakkabı giydi ki magazin gündemine bomba gibi düştü. Filmin galasına giden Yılmaz ayakkabıları kendi ününü geçti.

Cem Yılmaz yine kahkahalara boğdu. Gala için nereye gitti? Ünlü komedyen halkın sevgilisi Cem Yılmaz ayakkabıları ile gündeme damga vurdu. CEM Yılmaz Russell Crowe’un ‘The Water Diviner’ filminin galası için Los Angeles’a gitti.

Havaalanında muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü komedyen, 2 milyon kişinin izlediği “Pek Yakında”nın gişesinden memnun olduğunu söyledi.Cem Yılmaz yine kahkahalara boğdu. Gala için nereye gitti?

Ünlü komedyen halkın sevgilisi Cem Yılmaz ayakkabıları ile gündeme damga vurdu. CEM Yılmaz Russell Crowe’un ‘The Water Diviner’ filminin galası için Los Angeles’a gitti. Havaalanında muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü komedyen, 2 milyon kişinin izlediği “Pek Yakında”nın gişesinden memnun olduğunu söyledi.

400 BİN EURO’LUK JAPON İŞİ AYAKKABI

Cem Yılmaz Japon modacı Yohji Yamamoto imzalı 400 Euro (1200 TL) değerindeki spor ayakkabılarını soran muhabirlere ‘Yeni filminden kazandığı parayla almış diye yazarsınız’ diye espri yaptı.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.