1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CEM YILMAZ'IN BOŞANMA SONRASI İLK İŞİ
CEM YILMAZ'IN BOŞANMA SONRASI İLK İŞİ

CEM YILMAZ'IN BOŞANMA SONRASI İLK İŞİ

CEM YILMAZ'IN BOŞANMA SONRASI İLK İŞİ

A+A-

Ünlü şovmen Cem Yılmaz ile eşi Ahu Yağtu, 2014'e 8.5 saat kala, yapılan sürpriz bir duruşma ile "resmen" ayrıldı. Çift, 15 dakika süren duruşmada boşandı. Kemal adını verdikleri bir çocukları bulunan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu Beykoz Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmayla boşandı.

Cem Yılmaz, pazartesi akşamı avukatı Çetin Yüksel aracılığıyla anlaşmalı boşanma dilekçesini UYAP üzerinden Beykoz Aile Mahkemesi'ne gönderdi. Boşanma davasını açan taraf olan Yılmaz, gerekçesini ise "Evlilik birliğinin temelden sarsılması" olarak gösterdi.

Aile Mankemesi Hakimi Nazan Güçkan'a boşanmak için hazır olduklarını belirten çift, duruşma yapılmasını istedi. İki tarafın da boşanmak istediklerini beyan etmeleri üzerine Hakim Güçkan, çifti anlaşmalı olarak boşadı.

Yılın son günü boşanan Cem Yılmaz, akşamki yılbaşı kutlamasını eski sevgilisinin barında Ferzan Özpetek ile yaptı. Ahu Yağtu'dan boşanan Cem Yılmaz, eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'nun işlettiği Karaköy'deki bara yalnız geldi. Ünlü komedyen yeni yıla daha sonra yanına gelen ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte girdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.