1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CENGİZ DENGİZ YİNE RAHAT DURMADI!
CENGİZ DENGİZ YİNE RAHAT DURMADI!

CENGİZ DENGİZ YİNE RAHAT DURMADI!

Lefkoşa’da Narkotik ekiplerinin daha önce de defalarca uyuşturucu suçundan hapis yatan Cengiz Dengiz’in evinde ve aracında gerçekleştirdiği aramalarda yaklaşık 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, 8 adet boş “Bonzai” paketi ve 11 adet sigara

A+A-

Lefkoşa’da Narkotik ekiplerinin daha önce de defalarca uyuşturucu suçundan hapis yatan Cengiz Dengiz’in evinde ve aracında gerçekleştirdiği aramalarda yaklaşık 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, 8 adet boş “Bonzai” paketi ve 11 adet sigara izmariti ele geçirdi.

Zanlı Dengiz, önceki gün polis tarafından gözaltına alınmasının ardından dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak hakkında soruşturma maksatlı 1 gün tutukluluk emri temin edildi.

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Özkırdar, zanlı Cengiz Dengiz’in uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Özkırdar, 21 Ağustos’ta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri’nin arama yapmak üzere mahkeme emriylezanlı Cengiz Deniz’in evine gittiği sırada polisi gören zanlının kaldığı evin güney kısmına bakan camından elinde bulundurduğu maddeyi boş araziye attığını söyledi.

Polis memuru Murat Özkırdar, zanlının evinde yapılan aramada yatak odasında kül tablasında içerisinde sentetik cannabionid olduğuna inanılan 11 adetucu yanık sigara bulunduğunu açıkladı.

Özkırdar,zanlının odasında bulunan masa üzerinde ise 2 gram ağırlığında sentetikcannaibonid bulunarak emare olarak alındığını belirtti.Zanlının kaldığı apartman boşluğunda yapılan aramada da içerisinde bonzai olduğuna inanılan tütün ile karışık 4 adet sigara bulunduğunu ifade eden polis memuru Özkırdar, zanlıya ait araçta yapılan aramada ise aracın kültablasında içerisinde bonazi olduğuna inanılan bir adet yanık sigara bulunduğunu söyledi.

Murat Özkırdar, yapılan kontroller akabinde zanlının güney istikametinden bakan pencereden attığı paketi boş arazide yapılan aramada da bulduklarını ve 4 paket halinde siyah poşetlere sarılı 8 paket içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan paketler bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.

Ökzırdar,kayıp emareler olduğunu,alınacak birçok ifade bulunduğunu dile getirerek zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın selameti açısından 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının olayla bağlantılı olabileceğine bulgu yaparak, yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlının ilk etapta 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.