1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CENGİZ DENİZ: “BEN BUNLARA ÇOK BONZAİ SATTIM”
CENGİZ DENİZ: “BEN BUNLARA ÇOK BONZAİ SATTIM”

CENGİZ DENİZ: “BEN BUNLARA ÇOK BONZAİ SATTIM”

Cengiz Deniz: “Ben bunlara çok bonzai sattım”

A+A-

Uyuşturucu madde tasarrufu suçlamasıyla önceki gün hakkında 1 gün tutukluluk emri alınan Cengiz Deniz’in tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı. Deniz bu kez mahkeme çıkışında uyuşturucu madde satışı yaptığını itiraf ederek “Ben bunlara çok bonzai sattım” ibrelerini kullanarak gençleri zehirlediğini kabul etti.

Abbas ELMAS

Lefkoşa bölgesinde geçtiğimiz günlerde Narkotik ekipleri tarafından Cengiz Deniz’in evinde gerçekleştirilen aramada yaklaşık 4 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirilmesiyle ilgili başlatılan polis soruşturması sürüyor. Dün ek tutukluluk istemiyle yeniden yargı huzuruna çıkarılan Cengiz hakkında 5 gün daha tutukluluk emri temin edilirken, zanlı Cengiz, mahkeme çıkışında gençlere uyuşturucu madde sattığını bağırarak itiraf etti.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, 23 Ekim tarihinde zanlı Cengiz Deniz’in ikametgahında yapılan aramada 15 adet sentetik cannabinoid içerdiği düşünülen sigara izmariti, yaklaşık 4 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 6 adet boş bonzai paketi bulunarak emare olarak alındığını ve zanlının gözaltına alındığını söyledi.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının henüz tamamlanmadığına dikkat çeken Karam, aranan kişilerin ve kayıp olduğuna inanılan emarelerin olduğuna dikkat çeken polis, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlının 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın selameti açısından 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını emretti.

Zanlı Cengiz Deniz ise mahkeme çıkışında gazetecilere yönelik çirkin hareketlerde bulunurken, “Ben bunlara çok bonzai sattım” ibarelerini kullanarak uyuşturucu madde satışı yaparak gençleri zehirlediğini itiraf etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.