1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CENGİZ DENİZ TUTUKLU YARGILANACAK!
CENGİZ DENİZ TUTUKLU YARGILANACAK!

CENGİZ DENİZ TUTUKLU YARGILANACAK!

Cengiz Deniz tutuklu yargılanacak!

A+A-

Uyuşturucu madde tasarrufu sulamasıyla poliste tutuklu bulunan Cengiz Deniz hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlanmasıyla yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Abbas ELMAS

Lefkoşa bölgesinde geçtiğimiz hafta Narkotik ekipleri tarafından Cengiz Deniz’in evinde gerçekleştirilen aramada yaklaşık 4 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirilmesiyle ilgili başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Dün teminat duruşması için yeniden yargu huzuruna çıkarılan zanlı Cengiz 3 ayı geçmemek kaydı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, 23 Ekim tarihinde zanlı Cengiz Deniz’in ikametgahında yapılan aramada 15 adet sentetik cannabinoid içerdiği düşünülen sigara izmariti, yaklaşık 4 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 6 adet boş bonzai paketi bulunarak emare olarak alındığını ve zanlının gözaltına alındığını söyledi.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve daha önceden benzer sabıkaları olduğuna dikkat çeken Karam, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep eti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi ve benzer suçları işlemesini önlemek maksadı 3 ayı geçmemek kaydı ile Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.