1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. CEP TELEFONUNUZDAN BEDAVA KONUŞMAK MÜMKÜN!
CEP TELEFONUNUZDAN BEDAVA KONUŞMAK MÜMKÜN!

CEP TELEFONUNUZDAN BEDAVA KONUŞMAK MÜMKÜN!

Cep telefonunuzdan bedava konuşmak mümkün

A+A-

 

Akıllı telefonunuz var ise ve tarifenizde internet paketinizde bulunuyorsa veya wi-fi bağlantınız mevcut ise cep telefonunuzdan sesli ve hatta görüntülü konuşmanız için hiç bir engel yok.

Akıllı telefonunuz var ise ve tarifenizde internet paketinizde bulunuyorsa veya WI-FI bağlantınız mevcut ise cep telefonunuzdan sesli ve hatta görüntülü konuşmanız için hiç bir engel yok demektir.

Fakat şunu da unutmayın ki sesli ve görüntülü konuşma uygulamaları data kullanacağı için limitli internet paketleriyle kullanmak yerine WI-FI ile kullanmanız çok daha mantıklı olur.

Gelelim en iyi sesli konuşma programı hangisi sorusuna. Buna aslında verilecek çok net bir cevap yok, çünkü sesli konuşma programları ya da uygulamaları cihazlara, o anki internet hızına ve şebeke durumuna göre farklı performans sergiliyorlar. Fakat aşağıdaki sesli konuşma programı listesi içerisinden seçeceğiniz herhangi bir tanesi çok rahat işinizi görecektir.

NOT: Windows Phone, Nokia Symbian, Blackberry, Bada, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemleri için sesli konuşma ve görüntülü arama uygulamalarından herhangi birini indirmek için lütfen PC linkine tıklayınız.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.