1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CESARETİN BU KADARI!
CESARETİN BU KADARI!

CESARETİN BU KADARI!

Diplomat Doumbia...

A+A-

Senegalli turist, pasaportundaki vize tarihini değiştirdi, polise giderek bir de işlem yaptırmaya kalkıştı

Senegal uyruklu Lassian Doumbia, turist olarak ülkeye giriş yaptı, pasaportundaki vize tarihi dolunca üzerinde oynama yaptı, sonra da polise giderek işlem talebinde bulundu.

Muhaceret polisinin durumu fark etmesi üzerine zanlı gözaltına alındı. Zanlının ayrıca diplomat pasaportu olduğu da öğrenildi. Hakkında başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 10 Mart tarihinde muhaceret işlemleri için polise gelen zanlının işlemler için vermiş olduğu Senegal pasaportunun üzerinde oynama yaptığını tespit ettiklerini söyledi. Polis, zanlının 08.10.2015 olan vize tarihini 08.10.2016 olarak değiştirdiğini açıkladı. Polis, zanlının suçüstü tespit edildiğini belirterek, zanlının ülkeye turist olarak geldiğini söyledi. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme zanlının , “Sahte evrak düzenleme ve tedavüle sürme” suçlarından tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.