1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CESEDİ 3 GÜN SONRA BULUNDU
CESEDİ 3 GÜN SONRA BULUNDU

CESEDİ 3 GÜN SONRA BULUNDU

Cesedi 3 gün sonra bulundu

A+A-

Mutluyaka köyünün sevilen isimlerinden Oktay Yavaşerler hayatını kaybetti. 48 yaşındaki Yavaşerler dün Aydan Karahan Caddesi’ndeki evinde ölü olarak bulundu
Nadire BAHADİ

Mutluyaka köyünün sevilen isimlerinden Oktay Yavaşerler hayatını kaybetti. 48 yaşındaki Yavaşerler dün Aydan Karahan Caddesi’ndeki evinde ölü olarak bulundu. Çevreye yayılan kötü koku nedeni ile mahallenin merakı üzerine yerde yatır vaziyette bulunan Yavaşerler’in yaklaşık 3 gün önce öldüğü tahmin ediliyor.
Ceset kokusu etrafa yayıldı

Bölge halkından edinilen bilgiye göre, Pazar gününden bu yana Mutluyaka köyü Aydan Karahan Caddesi üzerinde ağır kokunun yayıldığını ancak sebebinin araştırılmadığı söylendi.  Kötü kokunun artması üzerine meraklanan mahalle sakinleri kokunun nereden geldiğini araştırmaya başladı. Dün saat 17:00 raddelerinde kötü kokunun geldiği yönde bulunan Oktay Yavaşerler’in evine giden mahalle sakinleri, evin arka kısmında bulunan oda içersinde Yavaşerler’in kanlar içerisindeki cansız ve tanınmaz haldeki bedeni ile karşılaştı.
Yavaşerler’in ölüm sebebi araştırılacak

Evinde yalnız yaşadığı öğrenilen Oktay Yavaşerler’in cansız bedenini bulan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Otopsi yapılmak üzere cesedi Mağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Yavaşerler’in ölümü ile ilgili polis soruşturma başlattı. Yavaşerler’in ölüm nedeni ise bu gün yapılacak otopsiden sonra belli olacak.
Cumartesi’nden beri kayıp

48 yaşındaki yalnız yaşayan Oktay Yavaşerler’in en son Cuma günü mahalle sakinleri tarafından görüldüğü öğrenildi. Cuma gecesi alkol alması nedeni ile düştüğü ve Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenilen Yavaşerler’in daha sonra hastaneden kaçarak yeniden evine döndüğü öğrenildi. Mahalle sakinleri Cumartesi gününden bu yana Oktay Yavaşerler’den haber alınamadığını ifade ederken, Yavaşerler’in yaklaşık 3 gün önce öldüğü tahmin ediliyor.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.