1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇEŞİT ÇEŞİT
ÇEŞİT ÇEŞİT

ÇEŞİT ÇEŞİT

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Gönyeli’de bir eve operasyon düzenledi.

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönyeli’de bir eve düzenlenen operasyon sonucunda 85 gram hintkeneviri ve 20 gram kokain olduğuna inanılan madde ele geçirdi. Olayla bağlantılı olduğu iddia edilen Raif Dinçkol, gözaltına alınarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Barış Duman, 12 Şubat tarihinde mahkeme emri ile zanlı R.D’nin ikametgahında yapılan aramada buzdolabı içinde foil kağıdına sarılmış yaklaşık 85 gram ağırlığında Hint keneviri türü ve mutfak dolabı içinde yaklaşık 20 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını ve zanlının tutuklandığını söyledi.

Zanlının olayla ilgili verdiği gönüllü ifadesinde söz konusu uyuşturucu maddeleri Ocak ayı içinde Güney’den 125 gram hintkeneviri, 25 gram kokain olarak ithal ettiğini söylediğini belirten polis, zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının selameti açısından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, istenilen süreyi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.