1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇETE ÇÖKERTİLDİ!
ÇETE ÇÖKERTİLDİ!

ÇETE ÇÖKERTİLDİ!

Çete çökertildi;

A+A-

Bafra Turizm bölgesinde inşaatı devam eden “Ada Kıbrıs” isimli otelin ambarından ve yine aynı mevkide bulunan “Thallasa” isimli otelin açık ambarından çok sayıda muhtelif eşyalar çalmakla suçlanan Hacı Abdullah Dedeoğlu, Umut Zeybek, İbrahim Zeybek, Semih Mahmut Öksüz, Remzi Abuzet, Hasan Sunalp ve Mustafa Erkan isimli 7 kişi gözaltına alındı. “Bina açma”, “Kasti hasar” ve “Sirkat” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan 7 zanlı tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacaklar.

Bölgede faili meçhul olaylar var

Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlıların geçen ay ile bu ay içerisinde Bafra Turizm bölgesinde meydana gelen “Bina açma”, “Kasti hasar” ve “Sirkat” meseleleriyle ilgili olarak 27 Mart tarihinde tespit edilerek tutuklandıklarını açıkladı. Köse, zanlıların “Kıbrıs Ada” isimli otel inşaatının ambarından 1 çamaşır makinesi, 1 bulaşık makinesi, 1 jeneratör, 6 su vanası, 1 kıyma makinesi ile 1 set koltuk takımı, “Thallasa” isimli otelin ambarından ise 1 banyo küveti ile 1 ahşap seramik kasası çaldıklarını açıkladı. Köse, bölgede yaklaşık 17 otel inşaatı bulunduğunu ve faili meçhul hırsızlık olayları olduğunu belirterek, zanlıların faili meçhul olaylarla ilgilerinin olup olmadığının araştırılacağını açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Köse, tüm zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

3 gün tutuklu kalacaklar
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Hacı Abdullah Dedeoğlu, Umut Zeybek, İbrahim Zeybek, Semih Mahmut Öksüz, Remzi Abuzet, Hasan Sunalp ve Mustafa Erkan’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.
 
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.