1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEVİZLİ’NİN BAHÇESİNDE ‘GİZLİ SERVET’
CEVİZLİ’NİN BAHÇESİNDE ‘GİZLİ SERVET’

CEVİZLİ’NİN BAHÇESİNDE ‘GİZLİ SERVET’

Cevizli’nin bahçesinde ‘gizli servet’

A+A-

İskele’de Ahmet Cevizli’ye ait bahçede bir konyteynır içerisinde 50 bin paket kaçak sigara tespit eden polis, Syuriye uyruklu Ammar Bakkour ile Metin Dağcı’yı tutukladı. Kaçak sigaraları, zanlılarla birlikte konteynır içerisine yükleyen üçüncü şahıs da aranıyor.

Olayla ilgili soruşturmasını genişleten polis kaçak sigaraların konteynıra yüklenmesi olayında 3 isim üzerinde duruyor. İsimlerden ikisi tutuklanırken, diğerinin arandığı haber verildi.

Zanlılardan Suriye uyruklu Ammar Bakkour ile Metin Dağcı dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldılar.

Mahkemeye meseleyi aktaran polis çavuşu Nuri Diner, mahkeme emri ile İskele’de Ahmet Cevizli’ ye ait bahçe içerisinde bulunan zanlılara ait konteynır içerisinde 15 Nisan’da   yapılan aramalarda 50 bin paket gümrüğü ödenmemiş sigara ele geçirdiklerini söyledi.

Sigaraların aynı gün zanlı 2 Metin Dağcı’nın kullandığı araç ile konteynırın bulunduğu bahçeye getirildiğini ve her iki zanlı ile beraber şu an aranmakta olan bir şahıs tarafından sigaraların aynı gün konteynır içerisinde yüklendiğini tespit ettiklerini söyleyen Diner, soruşturmanın henüz yeni başladığını ve aranan bir şahsın olduğunu söyleyerek zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatlarının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı zanlıların 2’ şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.